Forsiden
Falco Archery

Langbuer

 

 

Border Archery

Langbuer fra Scotland i udsøgt kvalitet til den kræsne bueskytte.

Leveringstiden er omkring 20 uger, så der skal en god portion tålmodighed til...

 

Falco langbuer

Langbuer fra Estland
med absolut match mellem pris og kvalitet.

Falco har rigtig gode buer til det første buekøb, men også avancerede buer til den erfarne bueskytte.

 

Tomahawk langbuer

Fantastiske langbuer fra USA der fremstilles efter de mest moderne teknikker, og ligger i den absolutte topklasse i verden.

  Borderbuer, hurtige og uendeligt smukke Flotte og effektive Falco langbuer Tomahawk langbuer. Supermoderne langbuer fra USA

At købe en langbue

Køb af en langbue behøver ikke at være en svær proces. Alle nye bueskytter står overfor et valg, når de skal i gang med deres sport. Skal man vælge compound-bue (Violin-gevær), recurvebue med sigte, jagt-recurve eller en rigtig langbue? Når valget falder på langbuen, skal man finde en bue, der passer til skyttens træklængde og trækstyrke. Det er som regel meget let gjort ud fra simpel matematik på højden af skytten samt en vurdering af hvor meget "rugbrød" man har i sine arme. Det sværeste valg er egentligt nok at finde den rigtige bue ud fra de penge man har til rådighed og de ønsker man har til buen.
De ovenstående producenter kan sammen levere et bredt udvalg af langbuer, så man kan købe en ny voksen langbue for godt 1.500,00 eller købe de hurtigste fedeste jagt langbue i verden for fire gange så meget. Står du over for dette valg, skal du endelig ikke tøve med at ringe til os, og få den fornuftig saglig rådgivning, så dit buekøb bliver rigtigt, og du med det samme bliver glad for din nye bue.

Recurvebuer Borderbows Tomahawk bows